1 Aralık 2017 Cuma

Kredi Kartı ile Bitcoin Alma

Kredi kartı ile bitcoin alma sorusunu neredeyse her gün yüzlerce ziyaretçimiz tarafından almaktayız. Bu nedenle sizlere; kredi kartı ile nasıl bitcoin satın alırımnasıl bitcoin alınırkredi kartı ile bitcoin alınır mı? Gibi sorulara yanıtlar verelim istedik.

Bu yazımızda sizlere en kolay ve en hızlı şekilde nasıl kredi kartı ile bitcoin alabileceğinizi anlatacağız. Kredi kartı ile bitcoin satan bir çok web sitesi mevcut. Bunlardan bir çoğu 3D security sistemi kullanmaktadır. Bu 3D security sistemi sayesinde, çalıntı kredi kartlarıyla bitcoin almanın önüne geçilmekte ve herkes kendi kartıyla alışveriş yapabilmekte. Yani kredi kartı ile bitcoin almak için üye olduğunuz da eğer üye olduğunuz site, sizden kart bilgilerinizi girmenizi istediği bölüm 3D security desteklemiyor ise öncelikle o siteden uzaklaşmanızı ve asla o siteden kredi kartı ile bitcoin almamanızı öneriyoruz. Nedenine gelince; çünkü kredi kartları 3D security sistemine geçeli birkaç yıl oldu. Dolayısı ile alacağınız bitcoin değeri yüksek bir şey olduğundan, 3D security olmadan asla işlem yapılmamalı.
Yani kredi kartı ile bitcoin alacağınız sitenin mutlaka HTTPS sertifikası ve ödeme ekranında mutlaka 3D security desteği bulunması gerekir. Türkiye bitcoin piyasasında henüz kredi kartınızı kullanarak bitcoin alabileceğiniz bir site bulunmuyor. Fakat yurtdışı merkezli olarak birkaç site aktif olarak hizmet vermekte.
Eğer yabancı web sitelerinden alışveriş yapmak istemiyorsanız, kredi kartınızdaki limitinizi nakite çevirip, Türkiye içerisinde yer alan bitcoin satışı yapan sitelerden alabilirsiniz. En basit yöntem ile, herhangi bir kuyumcudan altın alıp, aldığınız altınları o anda bozdurarak, kredi kartınızda ki bakiyeyi kolaylık ile nakite çevirebilirsiniz.
Bu yazımızda sizlere, kredi kartı ile bitcoin almak, kredi kartı ile bitcoin alırken nelere dikkat etmek gerekir gibi konuları ele aldık. Her türlü soru ve sorunlarınızı yazımızın altında bulunan yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder